Webshop Keurmerk
0

Let op! Alle orders die NA vrijdag 17 mei na 14:00 worden geplaatst, worden dinsdag 21 mei verstuurd ivm pinksterweekend. Bestellingen voor 14:00 worden normaliter zaterdag bezorgd.

0
Gratis verzending vanaf €100,-
Score van 4,8 op Trustpilot! - 1615 reviews

Let op! Alle orders die NA vrijdag 17 mei na 14:00 worden geplaatst, worden dinsdag 21 mei verstuurd ivm pinksterweekend. Bestellingen voor 14:00 worden normaliter zaterdag bezorgd.

Epifanes - Hamerslaglak - 1 Liter

Epifanes Epifanes - Hamerslaglak - 1 Liter
Productomschrijving

Epifanes hamerslaglak is een luchtdrogende hoogglanzende hamerslag effectlak op basis van alkydhars met aluminium en kleurpigment. Sneldrogend en geschikt voor directe toepassing op kaal ijzer, bijvoorbeeld apparatuur en machine onderdelen.

Verwerkingsadviezen

  • Voor gebruik de bus goed roeren
  • Voor optimaal resultaat worden twee lagen geadviseerd
  • Droogtijden bij 20°C / 65% riv: Stofdroog na 30 minuten
  •                                                           Overschilderbaar na 24 uur
  •                                                           Drooggehard na 24 uur
  • Uitstrijkvermogen ± 10.9 m² per liter @ 40 µm droge laag
  • Verdunning: Epifanes D-601 verdunning (max. 4%)

Productspecificaties

Artikelnummer
07EF-HAMESL
EAN
8715559762058
Gewicht
1070

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou

Epifanes Epifanes - Hamerslaglak - 1 Liter
Epifanes - Hamerslaglak - 1 Liter

Epifanes hamerslaglak is een luchtdrogende hoogglanzende hamerslag effectlak op basis van alkydhars met aluminium en kleurpigment. Sneldrogend en geschikt voor directe toepassing op kaal ijzer, bijvoorbeeld apparatuur en machine onderdelen.

Op voorraad
€28,47 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »